Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bi u Francuskoj bili odmah uhapseni posto je tamo zabranjeno raditi pokrivenog lica
Ovo je super, a vi kino zderaci stvarno me nervirate, jeste li dosli da jedete u kino ili da pogledate film??? :( Ja imam ideju da se ugradi visecjevni minigun koji reaguje na zvuk poput cijepanja kesice, zvuk moba, grickanja kospica (to ima samo kod nas) itd itd.
davno su nadrealisti predlagali nindza revizore
retardirana ili ne, al neki ljudi fakat ometaju...
Pa njima bas dosadno, kako im samo moze pasti na pamet ovako retardirana ideja..! A to kod nas bi ih isprdali samo tako..pa ovdje ni drotovi ne mogu red uvodit a kamoli nekakvi volonteri.
Pa da me srčani strefi kad mi neko usred horor filma s leđa u crnom stavi ruku na rame... Odsad skidam filmove...
i kod nas bi egzistiro nindža dok nebi bio izbušen nožem od strane nekog Barloti boya