Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeće
Nešto se dešava sa omladinom, mature u znaku traktora, bagera, motokultivatora, trimera...
Mladje generacije su počele shvaćati da je organska poljoprivreda, stočarstvo, život na selu i u prirodi osnova sretnog života u budućnosti. Prijašnje generacije su htjele biti doktori, advokati i inžinjeri, da žive u centru grada i dešavanja, danas mladi sanjaju motiku i 100 kvadrata plastenika.
Nemam ništa protiv toga. Ali nažalost većina onoga šta ljudi danas rade ne rade radi sebe ni nekog tamo već radi publike tj. javnosti, da drugi vide na društvenim mrežama šta oni imaju ili šta su uradili. Čak i sklapaju brakove da bi drugi vidjeli da su oni sklopili brak.
Do godine i muLtikuLtivator aBd.
ORIGINALNO!!!!
Extra pozitivno, svaka cast maturantima! Bas mi izmami osmijeh na lice!
bravo djeco svaka čast