Popularan trend
13

Ljubimci poznatih imaju svoje profile na društvenim mrežama i prave su zvijezde

Klix.ba
Poznati su opsjednuti svojim ljubimcima, a neki čak idu do te mjere da im prave profil na društvenim mrežama. Još je interesantnije što ti profili imaju dosta pratitelja.

Neke od zvijezda čiji ljubimci imaju profile na društvenim mrežama su Kylie Jenner, Lady Gaga i Paris Hilton, piše Usmagazine.com.

Kylie Jenner je zbog ljubavi prema svojim psima 2016. godine propustila "American Music Awards", jer je prisustvovala okotu svog psa. Par Italijanskih hrtova se pojavio na njenom profilu toliko puta da je na kraju odlučila da im napravi profil koji trenutno ima više od 465.000 pratitelja.

Lady Gaga je svog francuskog buldoga udomila dok je bila u vezi s Taylorom Kinneyjem. Pas još uvijek nosi Taylorovo prezime, ali ga sada odijeva i sređuje Lady Gaga koja njegove fotografije nastavlja dijeliti na Instagramu, pokazujući na taj način nevjerovatni stil svog psa. Miss Asia uživa pozirajući.

Iako je Carrie Fisher umrla u decembru 2016. godine, iza sebe je ostavila francuskog buldoga koji se zove Gary, a koji je također zvijezda Instagrama. U decembru 2016., nakon smrti vlasnice, objavio je post u kojem se oprašta od Carrie, slamajući tako srca milionima fanova.

Ollie je maca Rickyja Gervaisa i ona je zvijezda Twittera s više od 38.000 pratitelja. Ricky često dijeli Olliejeve fotografije i dodaje im smiješne opise.