Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni jedino ne stima kako je to postovo zabranu paljenja elektronickih uredjaja tokom polijetanja i slijetanja kad je snimio i polijetanje i slijetanjke...
Kako je na letu od san Franciska do Pariza mogao snimiti sjevernu polarnu svijetlost sa desnog prozora? Nema logike.... Kad letis sa zapada na istok desno ti je jug a ne sjever.
Nešta mu zeleno svijetli
@Kralj_Tame vidim da si kralj tame pa nisi nikad za svijetlost cuo, zao mi te
MAovi na Sa-x sve supljaci price koje uopste nisu istinite. Nemaju sta da pricaju pa izmisljaju. Cuj sjever sa desne strane u tom slucaju. :P Uovo moze samo budala da vjeruje
Aurora Borealis se ne moze vidjeti na juznom horizontu a Aurora Australis na sjevernom horizontu pod bilo kakvim uslovima. To ti govorim. Ovo nije snimak nacinjen na jednom letu. Vjerovatno se radi o montiranom snimku sa vise letova.
Elektronski uredjaji se mogu paliti na prekookeanskim avionima posto vec 10 godina piloti imaju zastitu, dakle NO problem, mogu se paliti. Osim toga kamera ne ometa komunikaciju posto nije mobitel.
MASONSKA POSLA
@Aviator ponesi margarina kad budes dolazio sa tim somunom :D
@Aviator Mora da ti je bosanac kar** zenu pa je to razlog sto imas takvo lose misljenje o nama...btw ne generaliziraj narod
@aviator koja si ti kretenčina!
draga braco b a l i je kakve logike ima kruziti oko planete zemlje kada to mozemo izvesto letom preko grenlanda i istocne kanade ? ali neeee, bog je poslao bosance da spase zemlju..njih je bog podario viskom pameti..zato ako jos jednom cujem nekog kl o ca da se pita odkud polarna svijetlost ovdje, doci cu mu u kuci i ugurati somun u usta i to onaj vreo tek izasao iz pekare..i vi sa-x uhljupi, ovo je 744, A340 ima jedan citav FLAP i 2 SLATS-a, a ja vi to znate bolje od mene, vi ste bosanci..
samo pametujete!!!sve znate najbolje!!!!!
@ hare, ma ja brate, tebi kradja drva nesto predstavlja :))
jesi naporan lik..... Nije ti ovo zvijezda neka koja se nalazi hiljadama kilometara daleko od zemlje pa da je svako na zemlji vidi samo kad pogleda prema jednom smjeru.... Ova svjetlost se nalazi na zemlji, tacnije u inosferi zemlje. Razlog zasto se jedna zove sjeverna polarna svjetlost jeste sto se nalazi u krugu sjevernog pola, znaci ovaj lik je letio blizu sjevernog pola zato ga je i vidio. Pa nije ga lik izmislio na videu????
znas da na nekim telefonima ima opcija \"rad tel u avijon\" ili nesto tako (neznam na engleskom tacno kako ide opcija), nemoras ugasiti mobitel a ima efekat kao da je ugasen jer te niko nemoze nazvati. Zato kaze u tekstu da je pola snimao kamerom a pola iPhoneom.Vjerovatno je iPhoneom snimio uzletanje a prije toga je ukljucio ovu opciju \"rad tel u avijonu\",i mozes koristiti kameru telefona.
wikipedia ti jak resurs u p.m. Ali nema veze... evo sta WP pise o aurori borealis they illuminate the northern horizon as a greenish glow or sometimes a faint red, as if the Sun were rising from an unusual direction. O tome i ja govorim... sjeverni horizont je nemoguce vidjeti preko desnog krila aviona na letu od S.F. do Pariza. Kome ja pricam....