Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lednjaci su vama u glavi umjesto mozga. Ovo su ledene sante, lednjak je nesto sasvim drugo. Ali jbo terminologiju i poznavanje prirode i drustva, bitno da ste se vi uhljebili i glumite novinare.
Evo, ko ce mi reci kad je uvazeni Klix.ba, kao najposjeceniji portal u BiH, objavio vijest o Bosanskoj dolini piramida, intervju da gosp. Osmanagicem, ili o gradu Visokom? Da ne idemo dalje...Ako ne promovisemo sami sebe, kako onda ocekivati od drugih da to cine za nas?
Imaju i oni minimum obraza. Osmanagić i njegove bajke su više žalosne, nego smiješne, zato se i ne objavljuje. Lijepo to zvuči kao turistička fora, ali kao istorijski i arheološki fakat je uvredljivo i ispodprosječnom čitaocu.
hajde sad sva dijaspora kad dodje na godisnji obavezno da posjete Visoko i piramide, treba reklamirati i uvesti busliniju sa carsije svaki dan barem u 3 ture, podici cijenu ulaznica, pa od tog novca urediti malo bolje sam prostor oko piramida, nije mi jasno kako se tu ne vidi potencijal za razvoj i zaposljavanje