Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacka posla
je.bat im ma,ter
Ovaj u sredini je Dragan Glušica,rođen u Bihaću.
HERCEG NOVI
Ma boli tebe neka stvar i za pismenost... "... parestezije oko USTIJU, a kasnije..."
Čuvena braća LAKIČEVIĆ uhvatili ajkulu hej! Vijest dana.. Kuda ide ovaj svijet. Mogu mislit' kako im je drago sad što su na Klixu izašli.
Ovo se ne vadi nego pušta nazad u more. Bezopasna i nejestiva riba. Seljačine su je izvukli da se mogu kurčiti po selu! Užas.
plivaju dvije gladne ajkule oko potopljenog broda,.govori jedna ajkula drugoj "zasto ih ovoliko tjeramo u krug,bolje da ih odmah pojedemo"odgovara joj ajkula samo gledaj i uči jer su ukusniji bez govn*ta u sebi
ahahhahahhahahahaha....cuj izvadili je bagerom...sportski nema sta)))
SELJAĆINE URINIRAJU PRIRODU..
imam i ja 'Glavonju' za ufatit ...
Kod nas morske ćuke imaju ista prava kao i kopnene. Čuko je čuko al nek se čubaju ovi u Neumu jer ćuko se ne smije dirati. On je zaštićen zakonom više nego čovjek a i ako vas malo gricne (ribari kažu "neće on") ništa tužite državu.
Pa ovdje ni ajkula ne liči na sebe, komedija. Usput zašto ste je upecali?
Otkud ajkule u Jadranu???!!! Pa jos ovolike???
u normalnim zemljama za ovo odgovaras, kod nas vjest dana
uhvatili ajkulu dok pije kiselu vodu... pa stvarno ste jadni !
cuka i maca da sad nestane, ne bi priroda ni osjetila. ne bi bilo ni jedne jedine posljedice. ajkula da nestane, pozdravio bi se sa vecinom ribe.