Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Društvene mreže su zlo današnjice u svakom pogledu treba ukinut sve i internet ,živjet život vrijednim života ,zovem frenda neki dan na kafu kaže mrsko mi praticu malo dešavanja preko insta a kafu i kući mogu popit ...gasi mjesalicu motaj kablove
Joj krampe majko draga, pa samo je trebo ustat i slomio bi led jer roni u plicaku.
@AMG Power Ili jednostavno trebao je svezati kanapu napolju, drugi kraj za ruku, te u slucaju nevolje da ga ova sto snima povuce ili da sam prati kanapu nazad. Al' valjda to onda ne bi bila "fora".
Na vas se ugledao,nemate džabe velikim slovima otštapmanim 54 KOMENTARA 14 DIJELENJA.
Nešto mi ga nikako nije žao
Slabo je to, mogo si ti to ponovit
E cuj lajkovi, e moj novinarcicu to je posao danasnjice. Cccc To su pareeeeee a ne lajkovi
Zaledio se influenser
Kud se utopi glupane pa da imamo odlican primjer prirodne selekcije .
Neka samo nastave, prirodna selekcija bi trebala da odradi svoje
Ma debil prvoklasni kao i vecina jucjubera, kud je otplivao tako daleko, i aad ovo djeca gledaju i ovo njih odgaja, jer retardi roditelji ne odgajaju djecu kaze sta cuvmu biti ako je na internetuuu
Njega ko šiša.....bitno da pujdi nije bilo nista....
Kakvo njesra od videa i objašnjenja da je zamalo izbjegao smrt. Nikakvog znaka panike, normalno pliva ispod leda, vraća se do stvari da se orijentira i onda nalazi izlaz do rupe i izranja mirnije od mene kad izranjam iz mora ili bazena, a lik ga uredno i smireno snima. Mediji i marketing većino služe za lažno predstavljanje s ciljem sticanja neke koristi, pa je i ovo jedan takav slučaj.
Ali "influenseri". Sta influensiraju majketi? Na sta oni to uticu? Je li doktorirao neke nauke, je li dobio neku nobelovu nagradu, je li postigao nesto u zivotu da mi moze "influensirati" moj sopstveni zivot? Totalno mizerne i bezvrijedne licnosti, ljudskoj gluposti i ego tripu nikad kraja.
@manki Utiče na javno mnijenje mladih mozgova, pretežno tinejdžera. Jest da je taj uticaj više negativan nego pozitivan, ali utiču itekako.
eto sad si viralan majstore (y) i ovo je fejk
@dVa Jedan od većih.
kakva je ekavica u naslovu, sta je reci
ffghg