Zanimljivosti
41

Kuvajtski pilot dobio otkaz zbog pozivanja porno glumica u pilotsku kabinu

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pilot jednog od najvećih svjetskih avioprevoznika dobio je otkaz s posla, jer je navodno dozvolio da tri glumice filmova za odrasle posjete pilotsku kabinu tokom leta.

Kako prenosi Daily Star, tokom leta iz Londona za New York, pilot letjelice je pozvao glumice u kabinu, zamolio ih da mu sjednu u krilo, te naredio stjuardesama da im donesu šampanjac.

"Samo što je avion poletio stjuardesa nam je prišla i rekla da nas je pilot pozvao da uđemo u njegovu kabinu. Kada smo ušle stjuardese su zaključale vrata s vanjske strane, a pilot se predstavio riječima 'Zdravo, ja sam vaš zločesti pilot'", rekla je Chloe Khan, poznatija pod "umjetničkim" imenom Mafia.

Kako navodi Daily Star, kompanija u kojoj je pilot radio ovakvo ponašanje pilota ocijenila je kršenjem sigurnosnih procedura i etičkih kodeksa ove kompanije, zbog čega je dotični dobio otkaz.

"Uopšte nije obraćao pažnju na avion, a čak je popio i nekoliko čaša šampanjaca, što nas je veoma zabrinulo. Na svu sreći, kopilot je bio dosta pribraniji. Nije mnogo pričao i više se koncentrisao na let", rekla je Mafia.