Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Aziji se posebne pasmine pasa uzgajaju na farmama isključivo za tu svrhu da budu z. aklane i da posluže kao hrana. U Kini se pseće meso . jede već tisućama godina. Ondje se j. edu samo psi uzgajani za tu svrhu, a ne oni psi koji su u. zgajani kao kućni ljubimci. Psi se obično u. bijaju u dobi od 6 do 12 mjeseci starosti. (Pas je najnecistija zivotinja i njihovo meso je z. abranjeno jesti ) http://www.index.hr/vijesti/clanak/uznemirujuce-fotografije-pogledajte-kinesku-trznicu-s-psecim-mesom/529728.aspx
rhodesian ridgeback pasmina, porijeklom iz juzne afrike. sjajni psi, lavovi medju psima. imali su srecu da ne budu rodjeni u na balkanu.
Eno Bakira viri između Bore i Belaja.
AFERIM !!! Dosli na svjet 17 boljih ljudi.