Provod u Mostaru
32

Kristijan Iličić nije odolio noćnom životu u Hercegovini, s ekipom uživao na koncertu Mileta Kitića

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatski pustolov i travel bloger Kristijan Iličić ljeto je odlučio provesti s obitelji i prijateljima u Hercegovini kako bi napunio baterije za nova putovanja diljem svijeta.
Kako je otkrio na društvenim mrežama, oduševljen je prirodnim ljepotama, vodopadima Kravice i Koćuša, ali i cijenama u hercegovačkim restoranima.

Kristijan i njegova supruga Andrea nisu odoljeli ni onom što nudi noćni život u Mostaru pa su tako uživali u poznatom noćnom klubu gdje je sinoć nastupao Mile Kitić.

Na svom profilu ovaj poznati pustolov podijelio je niz snimaka i fotografija iz noćnog provoda, a na radost njegovih pratitelja fotografirao se sa svima koji su to tražili.

Podsjećamo, nakon što je posjetio Kravice, Kristijan je istaknuo kako je tek sada vidio sve najvažnije vodopade na svijetu.

"Posjetio sam Angel Falls u džungli Venezuele, Iguazu falls na granici Brazila i Argentine, posjetio sam Victoria falls na granici Zambije i Zimbabwea, posjetio sam Niagara falls na granici Kanade i Amerike, Kaieteur falls u džungli Gvajane, naše prekrasne Plitvice i sada sam po prvi puta na Kravicama. Možemo sad zaokružiti priču i zaista reći da sam posjetio sve najvažnije vodopade ovog svijeta", naveo je na svom Instagram profilu gdje ima gotovo pola miliona pratitelja.