Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krave iz Hong Konga od ranije poznate policiji
Nije to ništa, u animal BiH su krave gospođe/ice i bikovi gospoda koja preko 20 godina manipulišu ovnovima, ovcama i bejama 😉😂😂😂😂
jel 20 il 30?
Ccc koja stoka
Krava sveta zivotinja.
kravlje ludilo
Nestalo mlijeka u tetrapaku pa došle da napune hahahah
i krave se pobunile u hong kongu, u Bosni ništa
@ShariaaPolizei Hahahhaha, ono kad ispada da je krava svjesnija od prosjecnog bosanca 😅
@Jeltokojeto sort of
boli ih qrc, ne moraju nista platiti.👍🐄🐄
Sve otiso u pm
Dosle na hladno pivo oko frizdera su
I kod nas su prodavnice pune krava :):):)
I kod nas su prodavnice pune krava :):):)
A kod nas krave i volovi ulaze u Skupstinu!
Socijalizam: Imas dvije krave. Vlada uzme jednu da je da nekom drugom. Komunizam: Imas dvije krave. Vlada uzme obje i da ti mlijeko. Fasizam: Imas dvije krave. Vlada uzme obje i proda ti mlijeko. Nacizam: Imas dvije krave. Vlada uzme obje i ubije te. Birokracija: Imas dvije krave. Vlada uzme obje, jednu ubije a mlijeko prolije niz odvod. Kapitalizam: Imas dvije krave. Prodas jednu i kupis bika. Anarhija: Ukrades susjedovog bika i ubijes vladu.
Ovo bi treba biti kao "vic" xD
sve si pobrkao
Ove napadaju kao i Bayern veceras