Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako zanimljivo...
Divi im avlije kako je neuredna, a nedužnu kornjaču znaju zlostavljati! PETA treba, kako bi to kazali u Sarajevu, neštA hitno poduzeti po pitanju kornjače naravno, neurednost avlije nije u njihovoj nadležnosti!
ee vi iz redakcije imam jednu malu primjedbu vezano za snimke koje postavljate na portal a vi ste ih snimili, znaci ne odnosi se na ovaj snimak, iskljucivo snimke nacinjene vasom kamerom. Zasto ih prvo postavljate na youtube pa onda ucitavate url na portal, bolje bi bilo da ubacate snimke sa svojih racunara direktno u clanak!!!