Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...eto,sta ti je prijatelj...
ovo bi grehota bilo nazvati \"humano\"
Pa ne moze joj ga zavuci dok je okrenuta , momak se ba napalio i ode za njom da joj vikne caj
ovako je isto i u Sarajevu... kad neka starica padne i slomi kicmu i svi je gledaju sta joj je i jeli luda... ili lopov pljacka po tramvajima.. svi vide, a niko nece da reaguje....
Si vidio ti ovo, solidarnost ima i medzu zivotinjama a nema medzu ljudima.... SMJESNO ... trebali bi se ugledat malo na njih :)
kornjace ispadose pametnije od majmuna
koji je ovo na ledima? Leonardo? htio Rafaelo da mu ga pristavi dok je bespomocan, a ovaj se prepao i okrenuo se od straha. Splinter je opominjao sve da Rafaelo ima veliki.
@ Madrid: Hahaha, jest baš. :))) Inače, baš su slatke! :)
ti sto se nazivas Matrixom mijenjaj nick mozes se zvati svakako samo ne tako
A kreten koji je snimao, samo je snimao... On joj nije mogao pomoći, je li joj odmogao - niko ne zna ;) Pozdrav za snimatelja, i njegovu mamu ;)
koja je bila okrenuta na oklop i potpuno bespomoćna. A tko ju je okreno? Bjezi bola\'.
ni da se okrene i kaze hvala, sto ti je kornjaca