Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ubio policajce u Sarajevu pricalo se 2 mjeseca i zaboravilo,u pravoj drzavi i poslihe 20 godina se nadju ubice
@fbUser1583437699 uveliko zaboravljen slucaj, nazalost k'o da nisu ni postojali nikakva medijska paznja, dodatna istraga, bilo sta.....tuga.
Ko će njemu vratit te izgubljene godine...
Kod nas nakon 25 godina niko ne priznaje svoja ubistva.
Cocjrk ne mose ni zamiskiri koliko ima ljudi u svijeru koji “dzaba” robijaju zbog iznudjenih priznanja. Javnist trazi da se ubistvo rijesi, tuzioci i sefovi policija ce izgibiti “ugled i radno mjesto” ako ubrzo ne rijese slucaj i tako dodjemo do iznudjenih priznanja batinanjem do “istine”.
Memories of Murder?
Ovo je tragedija, ima ovakvih u SAD na hiljade.
Kada pomislite da vam je teško, i mislite da vam u životu ne ide, sjetite se ovog čovjeka i njegove sudbine. Ne dao Bog nikome.
Tako ce Karadzica i Mladica da oslobode i za Srebrenicu i za Markale kad se otkrije istina
e sad treba da ubije pravog ubicu i da fino objasni kako je vec robijao 20 godina unaprijed zbog ubistva iz buducnosti :) a ovaj sto je slobodno hodao je dobio zasluzenu kaznu...
Nije to samo u koreji, svugdje ovoga ima, vrlo cesto po americi vidamo ovakve slucajeve, sto ti je sudbina, nisi nista uradio budes osuden.
Izbrisali mi ove varalice komentar..Rekao sam u BIH( BOSNA I HERCEGOVINA)
Dobit ces odstetu vecu duplo nego da si radio negdje tih 20 god.