Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako cemo po tomu sudit, onda je i cijela hrvatska kontroverzna.
Zapad pravi sliku koda su jedino Nijemci odgovorni za ubistva. Staljin je pobio vise ljudi nego Hitler. A i Truman je bacio dvije nuklearne na Japance pa dan danas Americke medije ga pokazuju kao heroja. Nego sve svalili na Nijemce dok su svoje zlocine prekrili.
srce mi ko amerika kad cujem ovo zvono
Treba li i puteve koje je Hitler napravio minirati!
svabe za 5 minuta promijene proizvodnju motora u Volfsburgu u municiju za puske. samo navoja nekoliko izmjene. dohakat ce iz treceg pokusaja, vidim ja to.
al neće moći praviti dizel haubice hehe
sad ce bosanci pravoslavne vjeroispovjesti isto traziti za slike ratnog zlocinca naljepljene na onu baraku na livadi pored Sarajeva
Treba spajati tradicije - šaljite to zvono vamo u Međugorje.
i da ostane ne mijenja proslost...a i da zamijene
Malo ga odnjeti kod cionista da im zvoni
istorija svakim danom pokazuje da hico nije ni bio tolika budala kako su ga predstavljali samo da je bio malo strpljiviji ccc
Sta reci, koju poruku poslati?
Koliko god glupo moglo zvučati, meni je Hitler totalno isceniran lik (nešto tipa Bin Laden u 21. vijeku), sa osnovnim ciljem uspostavljanja države Izrael.
Izražavam zabrinutost... molim Nijemce da teže ka pomirenju i ljepšoj budućnosti bez sukoba i građanskih ratova.