Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo smo popravili stanje, tek smo 20 godina na vlasti.
ko žurio, nogu slomio....
deniro porucio konakovicu da mu se ovaj napusi ku.rca kvrgavog
"Roberte, dođi, Sarajevo je spremno, imat ćemo vode!" Da ovu rečenicu stavimo na kakav svjetski kviz, ispitanici bi bili jednoglasni da je je u pitanju rečenica dobrodošlice u kakvu afričku zemlju. Koja smo majmunčad postali, braćo moja mila. I sestre.
O cemu prica covjek koji je kupio diplomu??? Sve sto je Dino Konakovic dotakao unistio je! NEMAMO VODE! SVE STO JE OBECAO SLAGAO JE! Smije li Dinu Konakovica tuzilastvo istrazivati?????? Je li tuzilastvo postalo servis Dine Konakovica??? Dokle vise?!?!?! DINO KONAKOVICU, PRICU O BORBI ZA GRADJANE I ONAJ WANNABE GLAMUR MOZES SAMO SAM SEVI PRODATI!!!!!!
Koliko se medijski eksponira, jasno je ste zeli PREDSJEDNIK KONAKOVIC 😊 Ozbiljno se Dino Konakovic zacesljao da preuzme poziciju predsjednika stranke, drzave, velikog vođe bosnjaka... Bakir je ozbiljno slijep pored ociju ako ovo ne vidi! Udari na ljude iz SDA, spinovi, medijsko sveprisustvo. Svaka cast DINO KONAKOVIC, PREDSJEDNICE!
KOLIKO SE SLIKA, MEDIJSKI EKSPONIRA I UDARA NA LJUDE IZ SDA A ISTOVREMENO SE NAZIVA NE premijerom NEGO PREDSJEDNIKOM VLADE, BAKIR MORA BITI SLIJEP KOD OČIJU DA NE VIDI DA MU SE OZBILJNO ZAČEŠLJAO ZA PREUZIMANJE POZICIJE PREDSJEDNIKA STRANKE DRZAVE BIŠNJAKA!
Dino, ne izazivaj!
Dino, treba mu organizovati "kantonalno kupanje" da vidi kako se u ratu kupalo sa 5 litara vode (mali kanister).
Nek' za početak Dalija uplati zaostali dug za vodu. A uostalom, eto ti premijera, reaguje na zafrkanciju raje, al' ne reaguje kad se ista ta zafrkacija postavi kao ozbiljan problem - centar grada, turističko-administrativna jezgra gdje kvadrat stana prelazi 3000KM a poslovnog prostora da i ne govorim, nema vode - osnovne životne potrepštine. Bitno je nek' ima filmova, pive, cigara i mobilne mreže iz uvoza (SFF za neupućene).
doVo\de Niru
Eto da se i ti plakneš,nevalja na suho.
žao mi je al će De Niro morat da spava na Palama,..
buahahahahahaha kakva patologija
pobuna u jagomiru
@aligatorMujo nek de niru donesu vode u lavoru ;D
Lijepo je vidjeti da se premijer sprda i segaci sa stvarima koje su jako bitne gradjanima. Dabogda proljev do kraja zivota imao a nikad vode i papira pri ruci
E jbg, trebali smo Chucka Norrisa zvati na SFF. Mislim da bi on svojeručno, za 3-4 dana, ostvario barem pola Bakirovog obećanja o broju zaposlenih, da ne spominjem ove sitnice poput redovnog snabdijevanja vodom, uklanjanja pasa lutalica itd.
Čuj za 3-4 dana. Odmah! :-)
Kreteni maloumni, mjenjaju se azbestne ohrndane cijevi stare milion godina, cisti se, zato i jest ta redukcija, ako hocete da budete bolesni i nikakvi necemo je ni zatvarati ni mjenjati jos narednih hiljadu godina pa da pomremo svi!
a ko ti se eto nesto pitas.
E još da može Robert glasat' u oktobru, ih...