Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraju i cu.nu pregledati ako je veca od 10 cm, nece proci u pilote xD
Ljudi su bolesni.... Traze neko savrsenstvo koje ne postoji. Kakav god da je, neka se okupa i nece smrditi -.-
cujemo li se profesore :D
Poštovani Da li ste ikada pomislili da vam treba LEKTOR? NE? Vaša nepismenost mi je odavno zapala za oko, ali čini mi se da u posljednje vrijeme padate sve dublje. Vi imate dužnost5 da vam tekstovi budu pismeni i pregledni od strane profesionalnog lektora.
Ok mirisu ili smrde ama ba gdje ces naci kineza 188 ja visok 187 pa golem a ne kinez! svasta ali haj eto nek rastu...
tako i kd nas rade kad se hoćeš legalno zaposlit
a ja bih sve dobro zajbo porcijom hagraša prije leta pa nek jbu mtr poslije hehehhehehe
Kao neka za*ebana komisija, a za hljeb njuši tuđi znoj..da mi je vidjet šta njihova djeca napišu u školi čime im se mama/tata bavi..bolesnici! Pa valjda je bitno da je sposoban a ne kad i koliko se znoji!
mnozina od pazuh je...?
...pos\'o je dobar, a para laka :)
Commi, sta kazes na ovo jel ti simpa?
interesantno
fuj