Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje pare ja skupljo za ogrev.
Moje suu!
pa meni pripadaju.... slobodno mi se javite
A tu je nestalo onih mojih 130 000 eura :)
ooooo...jebem ti sreću, ja ni kovanicu nikad nisam našao.
dajte nama da nas krene
Bakiru Lopini
pitajte bakira on zna
Vidim SDP-ovci aktivisti i dalje rade. Smiješno i žalosno u isti mah
@developer10 slabo vidiš bogami
Mora da su Dodikove :D
pa to je lako utvrditi...postoje seriski brojevi a banka kad isplacuje toliko para obavezno upise seriske brojeve i vlasnika....mislim da sad nemozes ni razmjeniti novac da ti ne upisu broj licne i seriski broj novcanice
@DzamijaVelika ...cuj nije iz banke podignut???...da nije mozda jaro kupio stampac pa sebi nastampo?...glupi bosnjo :)))
@DzamijaVelika ....glupi bosnjo.....provjeris u banci kome su izdate...pa onda kod tog covjeka kome ih je dao i zasto....i ides unazad dok ne dodjes do zadnjeg vlasnika......tolike pare ne mjenjaju stotine vlasnika nego 2-3.....ti ocigledno nisi nikad imao para niti radio neki posao....nije ti to glupane 100 eura da idu od ruke do ruke :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...umemeni isti vaki krilatac :))
...kaki god, dobar je :))
Ma to sam ja izgubila, da vas rijesim dileme i da se ne patite i kontate kome pripadaju. :-)
@Rukfas100 ooOOoOOOooO o Rukfas, hahaha ma znam, sto li je njemu doslo da nesto ovako uradi, bas se pitam? Nego vidim ovi se kao jos pate, pa reko samo da im olaksam. ;-)
@dis2 hahah Moze mu se, i ja bi ih isto ovako susila i to bi bas pazila, ma u pamuk bi ih umotala. :P
Ma bilo je tu mnogo više od 130.000!