Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas sam citao i ne vidim gdje se izblamirala!Tesla, marko polo, Modric najbolji igrac svijeta u 2018, Penkala(izum penkala), Faust Vrancic,(Padobran);dva nobelovca-Ruzicka i Prelog, kravata, torpedo-Lupis, MAEisnero-prva hidroelektrana u evropi, Maglite -Anton Maglica itd, itd!
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
Seljancura i fasistkinja
hahaa sto NATO provaljiva hrvate.... pa ovo je 100% podvaljeno jer znaju da su hrvati gurbeti koji su po glavi deset puta manje vrijedniji od Rumuna ili Bugara uzimajuci u obzir geopoliticke uvjete.
Turci ce Bakira opjevat al malo sutra! Ne zna nitko za Bošnje osim susjednih država, poznati su Bošnje po vicevima, samo ti vicevi nisu još prevedeni na engleski
@NemaM Haj yebi si mamu
@komunalac Haj ti jebi svoju nanu u mahramu
Ahhh kako Vucica ne opjevaše njihova braca? I u ratu su bila ta srpska braca na strani Hrvata zanimljivo
Ne znam za vas ali ja ga zabih danas i nekoliko navrata
@komunalac Sta mi bolan dajes minus, samo da podijelim sa rajom jer alo jesi a ne znaju drugi onda i nisi
Živa ti bila nama bosancima i hercegovcima