Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj vitkiju
Da volim pitu prezivala bi se Pitarović.. Onako sam ja Kitarović
dobro dobra..
jeli izgubila sise?
Evo je ko Sojka na jugovinu
Extra
Definitivna potvrda: Ništa od američkih helikoptera, ministri iz Rs-a protiv
. Ministar odbrane BiH Zukan Helez tvrdio je da se druga odluka o izdvajanju ne mora donositi, ali je današnja sjednica pokazala da bez te odluke nema ni američkih helikoptera. U decembru 2021. godine BiH je dobila četiri američka helikoptera, a trebao je uslijediti nastavak tog projekta i da BiH obezbijedi dio sredstava. Međutim, svi koalicioni partneri ne misle isto.
Oklopna vozila za MUP TK upravo se istovaraju sa broda u Pločama Oklopna vozila za Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona (TK) upravo se istovaraju sa broda u Pločama.
Oklopna vozila za Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona (TK) upravo se istovaraju sa broda u Pločama, piše Kanal 21. Ova nova oprema predstavlja značajan korak naprijed u jačanju kapaciteta policijskih snaga i osigurava da službenici MUP-a TK budu još spremniji i opremljeniji za izazove s kojima se suočavaju u svakodnevnom obavljanju svojih dužnosti.
Nisam skont'o, jarane. Šta se istovara i đe?