Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji pasvordi su kombinaija velikih malih slova i brojeva jer je poznato da pasvord kad kucas razlikuje velika i mala slova... npr lOndoN24nEverSLeep naravno uvijek ga je dobro i zapisati negdje za svaki slucaj ma da naucis ga napamet koliko puta ga otkucas..ali je sigurno takva vrsta pasvorda najjaca i bruka teska za razbiti..
Došlo vrijeme kada dezerteri postadoše heroji, obična curva, izdajica svih moralnih vrijednosti jednog vojnika, osobe koja ima pristup državnim tajnama... To je snovden... snow, den... Još otišao u Rusiju yebote :D Gdje ode ovaj svijet, hik.
on nije pobjegao iz vojske vec iz ogrganizacije koja spijunira svoje gradjane. a taj cin je bio moralan u rusiju je otisao jer su ostale drzave ispale pi*ke pa nisu imali hrabrost SAD-u suprostaviti.
cek ovaj edward je neki spijun koji je promjenio vjeru i otisao putinu izlajo sta zna,., rekao nam kako proizvod koji koristimo nije siguran za nas i ako nije napravljen prvobitno za nas, i da kako sakriti nesto od tvorca tog necega,. kome se nesvidja ima opciju iza zavjese i koreju,., bar cete tamo uzivat
Jest se našalio, Delboyev deda Albert se okreće u grobu.
u pravu je, jer već imaju algoritmi za ove lafo komplikovane šifre od provajdera.. znači 'makaronisafashiranim120%dojaja'
Poenta je sto u svakom kompjuteru ima jedan virus koji se zove Windows
ja koristim PcBSD, windows samo za kljix i visual studiJo, i porniće.. čuo sam da u Jubuntu hoće da ubace backdoor, iako ga volim, ne koristim ga mnogo. Primjećujem da hakeri simpatišu CentOS.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ahahhah margaret tačer sexy kralju
Joj, ovaj Edward je prototip muskarca za kojim tragam. :D
He is, Lord of the rings :))))
@DocHolliday, he is Lord of the cyber world.:D @remzijas, ja ih nesto ne vidjam. Nemaju kad izac' od racunara, programiraju, kodiraju, hakuju ... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
-sarma - žao nam je password mora sadržavati više od osam znakova. -kuhana sarma - žao nam je password mora sadržavati bar jednu brojku. -1 kuhana sarma - žao nam je password ne smije sadržavati razmake. -50jebenihkuhanihsarmi - žao nam je password mora sadržavati bar jedno veliko slovo. -50JEBENIHkuhanihsarmi - žao nam je password ne smije imati više velikih slova u nizu. -50JebenihsarmiNabijenihutvojšupak,akomiodmanedašdaseulogujem - žao nam je password ne može sadržavati interpunkcijske znakove. -50JebenihsarmiNabijenihutvojšupakakomiodmanedašdaseulogujem - žao nam je taj password se već koristi...:))))
Sky, a kome je lako danas bgt...:)
baš tako, tako ti je kod mikrosoft servisa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)