Naučno istraživanje
0
Ko se najviše ljuti na Boga?
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovo nije naucno istrazivanje, nego statisticko ispitivanje - anketa
kem0 sine, nije pitanje jel bog postoji ili ne, nego nije mu to ime, to mu je vise kao opis kako bih ti rekao. hoces da ti nacrtam?
MANIJACI NAJVISE SE LJUTE NA BOGA , SMAKNUO JE MRTVOG ANERA NARKOMANA !
je.bo sam ti mamu nije znala ko sam
j.e.b.o te JA
ne samo da su nepismeni, nego kad im kazes da su nepismeni, izbrisu ti komentar - kao uvredljivo. pa kako cu vam neuvredljivo reci da ste nepismeni?
Englez lupas ko maksim po diviziji.Nadisi se malo cistog vazduha.
Haveru glup si, jel ti već neko reko?
se slažemo sa JA!
Ja samo sebe krivim za svoje uspjehe i neuspjehe! A ti krivis boga ili neko peto, deseto čudo. Zbog takvih koji druge krive i jest ovako. Jednom u životu probaj da kad nesšto usereš da stisneš dupe i podneseš to kao čovjek, a ne da stalno govoriš kako ti je bog nešto donio ili odnio u životu. Ja sam sam svoj bog, i iskreno odgovaram za sve svoje postupke, koji možda i nisu najbolji, ali JA stojim iza toga!
ja bar imam koga da krivim za svoje neusjehe sta ti imas?
polako
Bog postoji, a za to dokaz je sve oko sebe što vidiš, njegovo ime je Allah i On nema druga i neovisan je, a mi smo svi ovisni o njemu, kasnije ili prije, svako će to saznati.
bog ne postoji
bog je koncept, ideja, te se kao takav pise malim slovom.