Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TrampovTvit jesam li te šta pitao?Ja sam pregledao sve sezone 4 puta najmanje samo da te informišem.Ne baljezgaj na pamet.Nemaš ti pojma ko šta radi u životu već si tu samo radi skretanja pažnje na sebe nebi li kako dobio odgovor i ispao pametan.Ne obračaj mi se više nisi vredan daljnjeg komentara.
Imal ko kakve rodbine u HBO da se obogatimo?
Mislim da na kraju niko nece biti na Iron Throneu. Zima dolazi do Kings Landinga ali živi dobijaju mrtve.
Ako je iko od njih zaslužio onda je to Samwell Tarly.Iako je sporedna uloga.
Amel Ćurić
Mislim da bolja serija zadugo nece biti snimljena! Jedva cekam pocetak zadnje sezone
@hames sprema se nova serija,dešavanje 1000 godina prije dešavanja Game of Thrones.Tako da znaš da češ imat u narednim godima šta gledati u koliko ti se dopada ova.