Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas obrnuta situacija, kod nas idu na otvaranja, a ceste nigdje
hahahahahhah
et ko nasi znaju s photoshop-om
@rockybalboa Hvala ti na savjetu, ali teško se odupirem, ovi smiješni zasjene ove smarajuće :P
pa ja to zbog tebe govorim, citaj tekstove, a komentare nemoj ako su ti dosadni :D
@rockybalboa Ali ja volim tekstove, ne dosadne komentare. Eto, neću ih više nikad čitati. Duša na mjestu? Hahahah :D
pozdrav iz hrvatskog stonog grada čapljine.
ovi bar zaprave otvoriše cestu, iako nisu bili prisutni, dok se naši zaprave slikaju po hotelima uz janjetinu, bez da su otvorili 5 metara ceste.
@Hjoj Nema ti to smisla, kao sto si prije rekao ko voli nek izvoli, ko ne voli ćao. Tako da ako ti ne odgovara... Kontas?
@Enko27 Meni se sviđa stranica, volim čitati ove tekstove i volim pročitati normalan komentar :) Često me nasmiju, ali mi koncepciju kvare ovi što se žale i žale, a i dalje čitaju :) Kontaš? :)
koji rasisticki naslov
@Hjoj A sto TI citas KOMENTARE, tetke ti?
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAA
Meni u cijeloj ovoj Sa-x priči nisu jasni svi ovi koji svakodnevno dolaze, čitaju tekstove i ostavljaju komentare kako su novinari loši, nepismeni, kako su vijesti stare i sl. Pa što onda dolazite? Ne, nije mi rođak nijedan od tih novinara, ali mi je stvarno dosadno čitati takve komentare. Ko voli, nek\' izvoli. Kome se ne sviđa, ćao!
Jel\' vi mislite da se ovo samo u shopu moze napraviti, nema neki drugi soft koji moze nesto ovako?
cro, nema ga jos uvijek ali na bijem ga, za svaki slucaj :D :D
Čudo nema one dosada da nas pozdravi iz stolnog grada