Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
places picko places
Fakat kinezi vrše ogroman pritisak na svoje sportiste. Ma meni su oni pravi luđaci. Vjerujem da bih ja ovo sve puno gore podnijela da na mene vrše pitisak kakav vrše na njih. Iskreno žao mi je njihovih sportista :( Bolesno je to kakvi su perfekcionsti. I ovo sa sportistima i sa onom djevojčicom što nije pjevala na otvaranju Olimpjskih samo zato što ima krive zube ne čine mi ni najmanje ove Olimpijske igre najboljim.
A naseg boli kurac sto ga onakvoga corava poslase. MIslite da je pla\'ko? Jes\' al\' u panjevima.
Decko place, sto donosi srebrnu medalju svojoj zemlji..... A kod nas lopovi politicari odnose sve zivo, a nijedan nije ni suzu pustio... Ne vjerujem cak ni da ce ih peci savjest poslije privatizacije BH Telekoma... Kakva li smo samo zemlja bili, svjetska sila, a sada smo supak svijeta :( Neka nam je dragi Bog na pomoci!
ma nije tuzno to sto on place, on vjerovatno place jer zna sta ga ceka, tuzna je to nacija...i svaka nova vijest o ovim OI me sve vise tjera da tako mislim...
slazem se s Ferhatom.
pa dobro sta serete? mislim covjek nije plakao sto je nezadovoljan, vec zato sto se od nega vise ocekivalo i sto zna da je neuspjeh u kineskom sportu jednak dobrim batinama. Sta sad pricate, pa i fudbaleri placu kada osvoje srebro na svjetskom prvenstvu, pa i svi sportisti...
Ja bi se ubio. I to odmah. Ali prije toga bi ubio i onog sto je osvojio prvo mjesto. A onda i sav svoj tim jer nisu sposobni da me nauce da pucam. Cak bi i svoju blizu porodicu poubijao jer citava nacija ce ih mrziti. Cak i oni koji stanuju u selu Chawg-Um Cheng, koji je 3200 km od Pekinga i nikada nisu culi za OI ce ih mrziti. A zamisli tek dalju porodicu. Kako je samo iznevjerio svoju drzavu i ucenje Velikog Vodje.
neka dodje u Bosnu. ovdje je i 35 mjesto odlicno hahaha ali jebo sport, mi smo broj 1 u sranju!
Mora da ga ceka degenek zbog srebra...
Mali plaaacko :( Pomalo tužno...Vjerovatno se osjeća kao da je iznevjerio svoju zemlju (iako nije,srebro je odlično).Nama je možda lako jer nas stalno varaju,takav smo narod,ali oni su pravi domoljubi i to im je najvažnija stvar u karijeri,proslaviti svoju zemlju što više i što bolje.
koji debili jebo te!!!