Omiljena poslastica
0
Kinez jede sijalice
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jedel fenjere?
Ako je jeo 25 mjesecno MORAO bi ih za 40 godina pojesti 12.000. Ako je jeo 2,5 mjesecno tek tada bi vam racun bio tacan , 1000 komada. A cudaka koji jedu slicne stvari ima i Bosni i drugdje na hiljade a moze biti i na tisuce. Prema tome nikakvo cudo i nikakva vijest.
BezzZeze ,,, pitarcici jedu vnaGo ,,, i niko se ziv ne cudi ,,, .
Ja krkana jede sijalice.Dobro bi dosao u Bosnu ustedio bi na hrani.Izveo Bosnu iz recesije.Dali bi ti nasi crknutih sijalica.Kod nas sijalice dva puta najvise mozes upaliti i treci put opali kao pistolj.Nauci i nase da jedu sijalice nasi i boga gospoda pojedose.Kasnije mezi lustere samo naprijed.Cijela BiH je uz tebe.
25X12=300 52-12=40 40X300=12000
a jeste sigurni da on nije srbin?