Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mi to već imamo u smartfonima .
Ovako je počeo i rat kod nas,kao nije to ovdje neče to kod nas ..i slično.. Ustati u obranu ljudskoga dostojanstva i odmah napraviti peticiju da se takvo nešto na ovim prostorima ne dozvoli... Inače smo izgubljeni kao u fiskalizaciji..
Orwel je ovo davno predvidio, moji rođaci
Veliki brat sve vidi.
Lagano nas programiraju sa svim tim
Najjednostavniji način programiranja ili čipiranje je smartphone. Daješ narodu gomiluu šarenih a nepotrebnih applikacija. i svi ga dobrovoljno nose. Još i sami drage volje daju pare da kupe savršeniji i skuplji model. Sve pratiš a još im uzimaš pare za to.
Mi sami sebi dajemo misljenje da apsolutno nikakvog smisla bilo kakav smisao postojanja.