Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a joj da mi je makar njegovo zlatno jaje da se obezbjedim za citav zivot
dat ću ti ja svoje :D
a sto me nasmija ba suze me oblise hahahahahahahahaha
Vjerovatmo mnogi znaju ali ipak... Hiljadama godina a pogotovo za vrijeme Otomanske imperije su kinezi trgovali iskljucivo sa zlatom kao valutom. Prodavali zacine,svilu,porculan,papir itd ali samo zlato su prihvatali. Pametan narod.
narod koji je prodavao oruzje vehabijama iz Afganistana koji su ubijali Slavene!
KINA - RUSIJA - IRAN . Jedini koji smiju odgovoriti USA/NATO/EU/IZRAELU i ostalim govnima tipa Turske. Svaka čast Kini koja brani Sjevernu Koreju. :)
Skromno.. nema sta :)
Ono kad mrtav covjek vrijedi milion puta od mene....
pišaj ga.......
kad cigo masla ima i pasku sa njim maze
Vrijednost ove od zlata statue zadivljuje samo one koji ne cijene najveću vrijednost na svijetu, a to je čovjek, kakav je bio i Mao. Vjerujući u ideologiji koju je njegov narod prihvatio, kinezi su danas najveća, najbogatija i najrazvijenija nacija na svijetu.
Aha... A ja sam direktor svemira. Jesam, ozbiljno.
ovo kod nas ne bi ni prenocilo odma tipa i cuvena bosanska recenica HAJMO TO ODRADIT hahahahahh
Velika kineska nacija. Mao, ruke ti se pozlatile.
AL SE 'ŠJAJE' CIPELE :D K'O OD ZLATA
...ugasio bi se portal za 3-6 mjeseci...