Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da je ženi neko ot­kin­uo pi­č­k­u, ovo ne bi bila zanimljivost nego nas­il­je i zlo­č­in. Je­b­e­m ja vašoj fe­mi­ni­st­č­ko­j red­ak­ci­ji ma­t­e­r po sr­ed p­i­č­k­e.
Pu jeßala majk.u...
ccc sta se bunite, to vam je slaba tacka i u exstremnim situacijama je treba iskoristiti :P ova kineskinja ga je pretjerala :(
Joj dobra ova, poder\'o bih je k\'o Fočak rodni list.
@vakcina Probaj slobodno bošnji ovo uradit, pa mislim da bi te odvalio preko labrnje, da ti ne bi palo na pamet više da stisneš gdje ne treba.
Zato ja nosim nak.urnjak, evo vam k.u.r.a.c što će mene neko udarit u jaja.
Svaka čast Kineskinji. Ta zna gdje treba pričepiti. Recept je zapisan, bit će proslijeđen dalje za upotrebu.
nije imo jaja da je udari!
ma feministička posla... digle se žene pravo a ova je glavna feministkinja u sarajevu: http://www.facebook.com/people/Sanja-Pekic/1025953894 još malo pa joj ki.ta izrasla, a si.se nestale!
i mene zaboli,,,umirem umirem majkooooo aaaaaaaaaaaaa ne budi meeeeee..
MUŠKARCU stisnula testise. Bravo majstori uvjek ste tako precizni kad ne treba BTW vijest je stara danimaaaa