Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaradi preko interneta: http://www.ayuwage.com/?reg=242607 http://www.innocurrent.com/?reg=242619 http://www.clixsense.com/?7716910
Klasicna pedercina
Ko se tuce taj se voli :D
taktika sebi neprijatelja
Sad mi treba da se zgrozimo na kinesku policiju,vec vidim na portalima "police brutality", to sto bi u Americi popio desetak metaka to je nebitno.
Iznenađen sam slobodom građana koji napadaju kinesku policiju,što znači da nije sve tako kako se servira iz zapadnih medija,za ovakvo što u americi bi možda dobio i metak u vugla a u saudijskoj vehabiji odrubljivanje glave na licu mjesta. Ispade da je Kina itekako demokratična država.
u USA za ovo dobija šaržer čitav u pravu si
Najjača ova žena što nosi stolicu da ga udara! 😁
Ne udara njega kralju, nego policiju, hahahahahaha =)
@JoinTUnion87 Njega! Pogledaj opet!
svidjelo se murjaku.
mjesecima ce da hoda zbunjen.. zasto mu se ovo svidjelo? i onda ako ima neki dzeri springer kineski.. tamo ce pred zenom priznat da voli muskarce :D
@<!-- i uzet 50 000 lagano, postat gej ikona, pojavit se na prajdu u sarajevu iduće godine aBd