Američki mediji
116

Khloe Kardashian nevjerovatno liči na Elvisa Presleya

Klix.ba
Svjetska javnost mjesecima je raspravljala o dešavanjima povezanim sa porodicom Kardashian-Jenner počevši od trudnoće Kylie Jenner pa sve do stajlinga Paris Hilton koja se obukla kao Kim Kardashian. Ove sedmice pažnju javnosti privukla je Khloe Kardashian koja nevjerovatno liči na Elvisa Presleya.

Na društvenim mrežama nedavno je objavljena fotografija kralja Rock 'n' Rolla Elvisa Presleya, a javnost je odmah konstatovala kako najmlađa sestra Kardashian nevjerovatno podsjeća na američku legendu.

Ovo nije prvi put da mediji pronalaze muške osobe na koje liči Khloei s obzirom na to da je samo u 2016. godini objavljeno nekoliko fotografija muškaraca za koje su mediji čak tvrdili da su pravi očevi mlade Kardashian.

Američki Mashable piše kako Elvis nikako ne može biti Khloein otac jer je umro 1977. godine, a ona je rođena 1984. godine. Ipak, veza između Presleya i Kardashiana postoji.

Jerry Oppenheimer u svojoj knjizi "The Kardashians: Američka drama" naveo je kako je Robert Kardashian bio u vezi sa Elvisovom suprugom Priscillaom prije nego je oženio Kris Jenner.