Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nama fali jedan Kesić da podjebava ove papke na vlasti. Kod nas Mato Đaković samo što se u čmar ne uvuče sagovorniku.
Je..š nas...karakter ljigavca zavladao potupno!
Imate n1!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A i to je karina od države čim dozvoljava stranim, izabranim političkim funkcionerima, da u njoj glasaju...
Pa dobrodoso.. kako uopste mozes glasati u opstini u kojoj ne zivis..ovdje je sve nakaradno.. ili kako moze imat prijavljeno mjesto boravljenja na dva mjesta..
🚜🚜🚜🐮🐮Mile idi nahrani volove !!
MA OVE MI ZAOZBILJE NE SHVATAMO.
MA OVE MI ZAOZBILJE NE SHVATAMO.
Sramota da ovaj Kesić ismijava Dodika. Naša Stranka i njen predsjednik Peđa će oštro osuditi ovo izrugivanje gospodina Dodika i peticijom tražiti ukidanje ove gnusne emisije!!
Dodik niej mađioničar, on je čarobnjak
Ahahahaahahahahahahahahahahah al ga izblamira
Ima cijelu sedmicu da smisli viceve.. vala nikad me nije nasmijao.. bek zaposli par saljivdzija.. valjalo bi mu
@<!-- trudi se!
Pozdrav Bosno , eto kanditura za prijesjedništvo nemoze više, uzima mu se drzavljanstvo BiH .Neka Vučiću u srbiji pravi konkurenciju. Sam sebe novoizabrani Srebeničanin odvede u aut.
Pozdrav Bosno , kada budu izbori u BiH nesmije dodini na glasanje .Uzmite mu Bosansko drzavljanstvo i riješen problem .
Barem mu probleme sa tim napraviti .
Nevezano što sad sprda Dodika, ali momak je sve samo ne duhovit. Sprdnja mu je na primitivnom nivou koji je nažalost prihvatljiv i razumljiv većini naroda i kao takav prolazi. Tipa "fora ti je vrlo, svršim ti u grlo" i onda se svi smiju i kažu jest mali smiješan
uvijek ima bolje, al ima trenutno najbolju humitisticku emisiju u ex yu, to treba postovsti
@sanjo87 al vala bezze je..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povećana opasnost po Evropu od serije nuklearnih nesreća bi se najbolje smanjila HITNIM bombardovanjima onih potrošača električne energije koji se trenutno nalaze u onoj zoni u kojoj se rijeka Sava uliva u rijeku Dunav.
Dodik ima doživotno prebivalište na Dedinju
"bio blizak i sa Tadićem, i sa Koštunicom, i sa Đinđićem, i sa Koštunicom, i sa Slobom" :-)) Sa Tadicem i sa Kostunicom i sa Tadicem i sa Djindjicem i sa Kostunicom i sa Djindjicem i sa Slobom i sa Slobom.
SOVOSEVAC!! >_