Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj će biti lako razlikovati. Mislim, Obama je crn. :D
Što ste to pisali, sad će i Bosanka roditi blizance i nazvati ih Sejdić i Finci! :D
\"Kako god, još uvijek nije poznato da li se neka mlada majka dosjetila da svojim sinovima da imena Joe Biden i Paul Ryan, po kandidatima demokrata i republikanaca za potpredsjednika.\" - glup komentar al do koske glup
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
jadna djeca...
Ove slike je trebala odmah dobro naplatiti, a ne čekati da orutave, jer će proći kao onaj naš zemljak (zvanično 6-milijarditi stanovnik) Planete zemlje. PS. Pita profesor studenta;\" Koliko je poginulo ljudi u 2. svijetskom ratu\", a ovaj odmah ko iz topa-\" 50 miliona\". \"Tačan odgovor\", al profesor postavi pod pitanje:\" Imena druže?\"- i student pade. Poslije njega naš(zemljak) dobi pitanje,\" Koliko je stanovnika imala planeta zemlja 1999\", a on ko iz topa odgovori \"6 milijardi\", a profesor odmah postavi pitanje:\" A kako se zvao Adnane Nevicu\".
ova dvojica crnci..........xd
Da li majke mogu odmah razlikovati blizance, ili mješaju prvih mjeseci? Ili kad joj poslije poroda doktori donesu djecu da ih malo viid, pa ih uzme u ruke, pa malo izmješa, kako doktori znaju koji je koji?
Attention whore.
...ja i dečko ćemo svoje nazvati Sulejmen i Fahrudin.