Iznenađenje za zaštitare
0
Kengur zalutao na aerodrom u Melburnu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to kengur, to je nas ceo! :D)))
urednice mamcu ti jbm zbog teksta dobro su ovi gore napisali... de ba skoncentrisi se il makar procitaj kad napises pa onda postavi
Pise u tekstu: Naime, na aerodrom je zalutao "ni manje ni više" nego kengur; a zatim: Ovo "nije prvi put" da se ovakvo nešto dogodi na aerodromu u Melburnu. Divan urednik, nisu propusti samo u sportu na ovome portalu, bice da je jedan zaduzen za sve, zarad svoje kreativnosti i opste kulture.
ko god zna ista o australiji zna da kengur gdje god je vidjen nije iznenadjenje, zastitari ga pokusavaju otjerat i to je sve. ali majmun u ulozi novinara je svakako iznenadjenje, bar za ove informisane.