Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesam li jedini kojem se učini da piše Bill Gates :///
Ja na brzinu pročitao Bill Gates
Za svaku pohvalu.
Eto im ako imaju zivaca HAHAH
glupi degeni ,na ledjima drzavi i svijetu koji radi ,stoko !!!!!
šta im dođe Norman Bates.
koje licemjerstvo i bezobrazluk! ne vjeruju u kontracepciju a spremni su se podvrgnuti tretmanu koji ce im omogucit\' da biraju pol djeteta. zar i to nije zabranjeno po njihovim religijskim uvjerenjima? btw muka mi je kad cujem da se ljudi vade na onu: \"svako dijete ima svoju nafaku\".
Vidis poptuno si u krivu!! Sa tackom je osamnaestoro, a bez tacke samo redni osamnaest :)...Toliko o tvojoj pismenosti
vjeruju li u vazektomiju xD
Ako ne znaju za kontracepciju, neka nauče o APSTINENCIJI. Ha ja!
Ovo je idiotluk !!! Oni sigurno nisu bogati nego novac dobijaju od americke vlade u vidu pomoci, jer nemoguce je prehraniti ovoliku dijecu u Americi pa da su advokat ili doktor tesko bi sastavi kraj sa krajem sa osamnestoro dijece !!! Trba im ukinuti sve benificije koje dobijaju od drzave pa da vidim onda sto ne bi vjerovali u kontracepciju !!! Ovo je bolesno i za svaku je osudu !!!
citat: \"Mislili su da će se zaustaviti na dvoje djece, ali vjeruju da je sve u Božijim rukama\" AHAHAHHAHAHAHA
Majo daj neki kontakt
omg... ovaj ga nikad ne iz-vadi....
@Fino Kakva ba ljepota? Namnozili se ko mravi...
Fakat i ja sam u prebrzom pregledu naslova mislio da pise Bill Gates pa sam mislio dat komentar \"nije to nista za njega\" hahaha dobra fora ! :D
što je previše, previše je. Nikada ovo ne bi poželjela