Mlađe je slađe
63

Katreen Hardt (51) otkrila zbog čega nikada ne bi spavala s muškarcem svoje dobi

Klix.ba
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Naime, ova sredovječna žena za svoje partnere bira isključivo mlađe muškarce u dobi od 26 do 37 godina, jer su muškarci njene dobi neuredni, uvredljivi i u seksu sebični, dok oni mlađi pak očajnički žele biti s njom.

Katreen Hardt iz Britanije kaže kako je većina muškaraca njene dobi pretila i izvan forme, a mlađi muškarci su je počeli privlačiti kada je počela izlaziti s jednim takvim. Dijeleći svoja seksualna iskustva Hardt je kazala da mlađi muškarci u krevetu više poštuju njene želje.

Tvrdi da su stariji muškarci usredotočeni na vlastito zadovoljstvo i nepristojniji.

Strast prema mlađim muškaracima počela je nakon što ju je jedan prijatelj upoznao s Dylanom. Hardt je tada imala 47 godina, a on je bio 20 godina mlađi od nje, piše Daily Mail.

"Bilo je zabavno koliko je privlačan. Lični trener s plavim očima i plavim kovrdžama. Među nama je odmah planula iskra. Imao je samo 27 godina. Kada me je pozvao na sastanak, nisam mogla sakriti sreću. Nakon sastanka strastveno smo vodili ljubav", rekla je Hardt i prisjetila se kako joj je Dylan često davao komplimente dok bi bili u ljubavnom zanosu.

To što još uvijek može zavesti dosta mlađe muškarce, kaže, duguje izvrsnoj figuri na kojoj može zahvaliti kombinaciji genetike i vježbanja.

Ova pjesnikinja kazala je kako je ostala zaprepaštena izjavom Yanna Moixa koji je kazao da mu je draže tijelo mlađih žena i dodala kako ona sada puno bolje izgleda nego kada je imala 25 godina.

"Nikada se nisam osjećala atraktivnije. Više ne pušim niti izlazim piti svaki vikend kao što sam to radila dok sam studirala. Mnogo više brinem o sebi tako što vježbam pet puta sedmično, više spavam i bolje se hranim", rekla je Hardt i dodala kako s njenim vršnjacima to ipak nije tako.

Kaže da se muškarci njenih godina zapuste, a većina njih je izvan forme i ima prekomjernu težinu. S njima jednostavno ne bi mogla voditi ljubav.

Hatreen nije izlazila s mnogo mlađih muškarca, a sve je počelo 2012. godine nakon raskida s Thomasom koji je bio tri godine mlađi od nje. Kada je raskinula s njim, uslijedio je niz bolnih događaja, uključujući i smrt njenog oca. Trebalo joj je čak dvije godine da ga preboli.

Njen cilj isprva nije bio da traži mlađe muškarce, ali su je od tada samo oni i progonili. A onda je uslijedila serija izlazaka s muškarcima u dobi od 26 do 37 godina.

"Sjajno sam se zabavljala sa svim tim momcima i svi su me očarali željom da mi udovolje i impresioniraju me, a u toj životnoj dobi muškarci imaju nezasitu seksualnu želju", rekla je Hardt.

Dodala je i da je do tada muškarcima dopuštala da vode glavnu riječ, no sada je ona bila ta koja dominira u krevetu.