"Kojima treba tretman"
95

Katastrofalna nagradna igra kozmetičkog salona iz Hrvatske: Slikajte stražnjice žena na plaži

D. J.
Ilsutracija : Shutterstock
Ilsutracija : Shutterstock
Jedan kozmetički salon iz Hrvatske naišao je na niz negativnih reakcija nakon što je pozvao svoje klijentice da skrivećki na plaži fotografiraju stražnjice žena za koje misle da "bi trebale posjetiti salon i podvrgnuti se njihovom tretmanu".

Mnogi su potez salona prozvali neukusnim i seksističkim, a među prvima koji su javno izrazili zgroženost situacijom bila je influencerica i voditeljica Nina Slišković Goleš.

"Ne dajte da vas itko uvjeri da vam je dupe važnije od onog što nosite u glavi", poručila je. Međutim, iz kozmetičkog salona su reagirali na i na Nininu izjavu i sve dodatno zgrozili.

"Hvala što ste nas osvijestili jer mi smo mislili, kako vi to lijepo i profinjeno kažete, 'da je dupe puno bitnije od glave'. Iako priznajem ne bi vam škodio neki tretman kod nas", napisala je vlasnica salona, na što je Nina uzvratila: "Malo je tužno da i nakon intervencija niza osoba njoj promiče što je problematično u ovoj priči", poručila je voditeljica, a mnoge žene su je podržale.

"Pa tko dolazi na ovakve ideje? Tko je uopće mislio da je ovo dobra ideja?", "Pazi sad kad slikaju neku ženu par mjeseci nakon porođaja da joj još i nabijaju komplekse što se 'još nije vratila u formu'. Ovo nije normalno. I, naravno, nitko ne slika muškarce s pivskim stomacima. Ne kažem da treba, i to bi bilo bolesno, ali uvijek na žene", dodala je druga.

U međuvremenu su se vlasnici kozmetičkih salona sličnog imena počeli žaliti kako je čitav slučaj naštetio i njihovoj reputaciji te su zamolili sve da prilikom recenziranja i ostavljanja negativnih komentara pripaze o kojem se salonu tačno radi.