Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izađe iz auta i gleda kolika je šteta na njegovom autu a ne pokušava spasiti čovjeka iz kamiona svašta :@
Ovo nije slučajno snimano. Ove male kamere što se stave kod retrovizora su jeftine i jako popularne na zapadu. Mnogi ih imaju jer često dobro dođu ako treba nešto dokazivati.
dajte ljudi imajte malo obzira prema vozacu cisterne, vidim da vecina vas ne razumi i ne poznaje bas najbolje kako je voziti cisternu, jest da je isao prebrzo al sta je tu je, ipak se sve dobro zavrsilo...
2 L vodke garant da cete prevrnut kamion vrijedan 100.000 eura :)
rusi su carevi http://www.youtube.com/watch?v=ZQ3alci3jUg
stvarno moras bit pavijan da prevrnes kamion!
DA SE NAJEŽIŠ ili DA SE NAJEZIŠ Hvata me JEŽA, ili kontaju od jeze koza podsjeca na bodlje od JEŽA? SVAŠTA!!!
Prodajem led. Prodavao bih i drva, ali sezona prosla.
-Ko majmun trazi da izadje ,sta reci pun gas 100 KM/h.....ha ha ha ,sad ce njemu shef dati drugi i rece pazi na drugoj ,da bude guzva da pokupish jedno peshest autova .njega treba zufort u prdekanu ,medju reshetke....!
ćelo odmah trči do sedam braće i milju ubaci
uhvati*
Izadje pajdo i uvati se za glavu - aaaa vidi sta mi od Golfa uradiii..aaa vidi karambolkee...
ovaj sa autom konta a tek sam drugu ratu za auto dao :D
Svako osiguravajuce drustvo na zapadu danas postavlja kamere u automobilu.. Lik je zaspo nije na ranom prevrno vidi se uzvisenje prije krivine, u trenutku da je nastavio pravo nebi prevrnuo, ali zato se ni ovaj u automobilu nebi drzao za glavu nego bi ga drzali.
y.e.b.o- m.a.j.k.u .....ovaj je se predozirao...... ,jer vozaci kamiona (LKW) su profesionalci ,ovdje se vidi da je ova budala ushla u krivinu i uspio kamion na ravnom prevrnuti.