Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste vidjeli Mate iz Rijeke, koja je to lopovčina, zbog njega naye3a Fahrudin, časni i pošteni ugostitelj🤣🤣🤣
SFRJ :) :) :) Nema cile-mile....zatvoren si druze, klepio si lika.Kladim se, da ga je neko vukao za rukav, i izvinjavao se satima.. 😎🤘
....Inspektor kaže da je Fahrudin pokajnički donio 400 dolara u općinu, da se vrate izvjesnom gospodinu Weissu, koji je te večeri u Kirkovom društvu platio račun....a DANAS!?!?! Klepi inspekcija GOSTA, jer nije uzeo racun..jos te prida neko od rupalija na vratima istuce pred zenom i djecom...HVALA ALIJI, KARADZICU I svim zasluznim za ovaj PROTEKTORAT.
ovaj je sigurno kasnije bio ugledni član SDA
BOSNA JE DANAS MNOGO UZNAPREDOVALA U ODNOSU NA ONDA.... OPSTINA I INSPEKCIJA SU U TALU SA KAFANDZIJAMA
A naslov teksta je katastrofalan.Cuj naplaceno mu kao 400$ i on opljackan.Bolje i pravilnije reci prevaren sto je naravno bilo sramotno.
@goUser997352 Komentar ti je bez veze.Djevojke/ zene koje zovu hostesa za vrijeme ZOI '84 i koja je pratila goste a pogotovo VIP goste morala je biti obrazovana,elokventna i poznavati perfektno neki od svjetskih jezika a neke su znale i po 3 - 4 i daleko su od toga sto ti kazes da su bile.Ono sto ne poznajes nemoj da komentarises.Necu reci da nije bilo prostitucije koja prati sve ovakve dogadjaje ali oficijelna hostesa morala je imati odlike koje sam napisao.
Lijepi momenti našeg društva!
Kako je fercerala pravna drzava momci? Nije bilo Srba tada, je li? I nije vam bilo dobro. Valjda niste smijeli biti Bosnjaci.
Tskvi smo mi balijanderi, dusa nam zavrnuti...
Fahrudin Solak, Fadil Novalić. Fikret Hodžić uzeše milione.
Kirk daglas prdnu naglas i bi opljackan u sarajevu lopovi iskoristili situaciju
bosnjaci muslimani znali uvijek samo krasti nista drugo napraviti
kako ba to? eto vidis i tebe smo znali napravit
To je bilo na Jahorini. DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali sami sebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način…(roman ”Deobe”,1961., Ninova nagrada…)
....vlasnik je uvećao račun za deset puta - naplatio je ravno 54.000. Restoran je odmah zatvoren......
SCFI Drzava jbteee a GDJE JE OVO BILO!?!
KOJA JE OVO DRZAVA??
nije da se hvalim ,moj rahmetli otac tada radio za drzavnu bezbjednost i obezbjedivao daglasa :)
U Sarajevo ne idem i kada moram.....Zagreb je moj glavni grad
Nategnem te zajedno sa Zagrebeom smrdljivim..
SA govna