Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj Gafić učestvovao i na ekspediciji na Mont Everest? Svaka čast Gafa, legendo naša
Gafić je jedan od najvećih planinara na prostorima ex Yu, a i šire uz Stipu Božića. ima njegova knjiga sa fotografijama i pričama o svim ekspedicijama u kojim je bio i imena i prezimena svih učesnika. Lik je legenda alpinizma.
Kakva prica! Konacno nesto kvalitetno za procitati!
... meni je ža svita kojima je Juga uzor. Očito ne znaju za bolje, standard, sigurnost, slobodu, biti evropljanin, a tim i građanin svita. Život u Hr je neusporediv, ceste, čistoća, higijena. Evro -zemlja. Inače, juga u demokraciji nije mojla opstati, jer Srbi gledaju istok, Muslimani jug, Hrv. I Slov. Zapad. Čist promašaj od države.
Ne seri majmune retardirani, specificnost Jugoslavije i jeste sto je bila okrenuta svima, tako je i jacala i postala toliko jaka da je mnogim zasmetala. Krvnici ovih naroda ovdje: Milosevic, Alija, Tudjman su ispunili plan da se Jugoslavija etnicki i teritorijalno rasparca da se vise ne moze nikad sastaviti, sjeme im se zatrlo svima. Jugoslavija je bila drzava svih naroda i narodnosti napravljena na krvlju nasih predaka koji se nisu dijelilo po vjeri nacionalnosti.
Juuugoslavijaaa
prejaki su bili jugosloveni
Joj Gafe s kosom, jedva ga prepozna dede mi, svi nose po jednu kacu za kiseli kupus a on dvije...
Gafa specijalac, kad je pricao kako nisu imali sta da jedu gore pa otvorio malu kesicu kikirikija iz steka pa i sve nahranio pa onda ozednili jer je bio slan a imao i nekog susenog grozdja po djepovima koje je bilo malo gorko..
Gafa specijalac, kad je pricao kako nisu imali sta da jedu gore pa otvorio malu kesicu iz steka pa i sve nahranio a imao i nekog susenog grozdja po djepovima al bilo malo gorko..
Nek priča ko sta hoće jedna je YU bila. 💪
Ostala samo sjećanja i vjersko lopovska armija koja voli ukrast
Raja iz čaršije pada u nesvjest iznad 1000 metara. Alpinizam je strašan sport. Respekt
Yugoooooooo
Danas Asim sa strankom osvaja sve vrhove institucija i to smijerom kojim želi....
Ekspedicija je trajala četiri mjeseca. Više od 100 firmi iz Jugoslavije finansiralo je i bilo uključeno u ovu ekspediciju. Na prvom mjestu po izdvojenim sredstvima bilo je sarajevsko preduzeće Energoinvest. Stoga je peti, najviši kamp na Everestu tokom ekspedicije, smješten na 8.100 metara, nazvan po “Energoinvestu”
Pa mi i danas jesmo prakticno Jugosloveni i nista drugo. Nista na ovim prostorima nije ostavilo toliko naslijedje kao ta zemlja-civilizacija.
Hebo vam srboslavija sve
Idi u dzamiju,bilmeze...