Zanimljivosti
0
Kad daskarenje krene po zlu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh da je jos bio lonac kipuce vode...
Nema se šta pretpostavljati. Ovakva inteligencija se samo tamo nalazi.
ko je rekao da ja podrzavam daskarenje? samo mi na zivce idu svi koji jedva docekaju da pljuju po amerikancima, oni su glupi, oni su bolesni, svo zlo je od njih. pa da im kakav pametan i uspjesan narod to govori ne bi se ja bunila.
Oh oprosti, amerikanci su jako inteligentni, nisam baš pažljivo pogledala klip, evo ja se ispričavam svima i molim da i ostali nekoliko puta pogledaju klip i uvjere se da je ova divna amerikanka zaprao jako inteligentna za razliku od svih koji smatraju \"daskarenje\" ili šta već idiotizmom!
Dobro je prosla kako je mogla.
daskarenje? daskaranje? pa ... ne vjerujem :O
nije ovo poteklo od Amerikanaca .. prije nego lupite nesto proguglajte malo -.-
bolje da se kernula skitonjom kakvim pa nam fino objavila ;;)))))da to komentarisemo
joj sto ne mogu ovih komentara tipa \"AMERI SU TO\". eto vi prstite od inteligencije
Opet amerikanci...cccc
Još jednom upozoravamo da je daskarenje veoma opasno i da su do sada najmanje deset osoba poginulo pokušavajući napraviti originalnu fotografiju u položaju daske.
Koji idiotizam...ameri su to!
ahahahahahahaha :D koja glupaca -.- :D
Krava :D
Narod i FB! Kako su samo svi glupi to je nevjerovatno je.. vas FB! Sto god neko uradi moraju i oni i ako to nema ama bas nikakvog smisla! Ako vas FB navrati da skocite sa kuce siguran sam da cete skakati! Grrrr Ljudi koji su na FB su ovce.
Treba joj zakucat ekser da dodje sebi
budala