Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno respect, momak je mogao reagovati na milion načina ali je izabrao onaj najhumaniji i pokazao ljudskost, svaka čast
Čuj mogao reagovati na milion načina, pa ovo je sve isplanirano u sklopu imagea njegovog influenserskog branda, ti fakat kontaš da u tom svijetu postoje spontani postupci. Samo je valjalo nafurati ove budale da očiste ono što treba čistiti komunalna služba, na tom rispekt.
rijetko antipatican lik
Nikad mi nije bilo jasno kome su zanimljivi ovi tipovi nafilovani samopouzdanjem koji nemaju stida da bilo šta objave javno a zanimljivi 0%.
@Degeneriče; Nisu svi utuhmećeni u mozak kao ti i nemaju svi komplekse kao ti, introvertirani friče.
Po cjeloj evropi ces vidjet grafite sa us*ranim slovom 'U' i naravno jos usr*njim krstom sa 4 slova 'C' (s) E zbog takvih ustaskocetnickih brđana smo poznati na balkanu kao naj niza klasa. To je ovaj Amer poslao poruku.
ovo je neki špijun
Trebamo ga poslati na Eurosong. Evo avionska karta od mene.
Lik je ko proljev dosadan balkanom, jos da smisli nesto kreativnije vec svaki video mu je stereotip balkanca rakija, narodnjaci i kakvo jugoslavensko auto/kamion...
sere ga vala, hajd nek registruje auto u zagrebu i dodje u beograd, nebi kljucevima izgrebali nego bi ga zapalili...
Vidi se da je Amerikanac mnogo se dere i po entuzijazmu u glasu dok prica. Ne treba ga dirati ne razumije on nas mentalitet.
Lik je skonto kako dobiti popularnost i zaradu na Balkanu.
debil
ne gotivim ga nesto posebno, ali napisati debil za nekog ko je uradio nesto korisno koristeci svoj uticaj... sta si ti uradio korisno za svoju zajednicu u zadnjih godinu dana, kamoli tudju?
taj "debil", je vise pokazao bosnu na svjetskoj sceni od bilo kojeg politicara