Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro izgleda za svojih 120 godina... SMRT FAŠIZMU!
LIjepi Tito i ona vremena... sad nam se pocelo pricinjavati... jadni mi
Hvala Bogu pa je pod zemljom!
bili smo 50 godina u komunistickoj mracnoj tamnici ja bih tamu zvao svjetlošcu da te nije bilo Alija
1945 Druze Tito mi ti se kunemo 1990 Druze Tito mi ti se pljujemo 1995 Druze Tito mi ti se koljemo 2012 Druze Tito mi ti nemamo sta da jedemo
Pogledaj ti današnjeg jednoumlja. Gore je deset puta nego ikad prije.
Tito prvo napravi Skenderiju, a onda dovede mog imenjaka, koji dovede klub Bosna do prvaka Europe. Ovi sto nas optuzuju da smo djeci davali srpska imena i pjevali borbene neka pogledaju tu Skenderiju danas, a nema nas ni na prvenstvima, a kamoli medju sampionima! Sa krova Europe ste dospjeli do podruma u ratu, a danas ne znate ni snijeg ocistiti. Da za Tite se robijalo za stvari kao sto su lslamska DekIaracija, a danas...zbog samo drugog imena se zavrsi ili na Barama ili u dijaspori. Kao sto neko rece, sa Bara (ili iz dijaspore) se niko ne vraca, za razliku od vas kriminalaca koji ste se vratili sa robije i jos jednom unistili zemlju. A sad izvadi tu zlatnu kasiku iz usta i zapjevaj borbne, samo sto se to kod tebe zovu ilahije.
Pa zna se ko za svaki Bajram popije uz cajke. Vi vjernici na baterije, koji niste ni iz vica nego iz crne hronike pod naslovima koji pocinju sa zbo, ubo, pucao, ukrao!
Ka ce ti Aljo naprviti Olimpijadu, je li papacino!? NE da niste obnovili ni ZOI84 objekte koje smo mi, kako kazes, iz viceva napravili, nego vi \"pametni\" niste ni mine ocistili. Fazliju saljete par godina zaredom na OI da se brukamo. Kad ce tvoj Aljo baljo samo okreciti sto je Tito napravio? Mi jos zivimo u zgradama koje je Tito digao, jos vozimo tim cestama, jos koristimo te dalekovode, struju, vodovod, a buduci da vi niste u stanju ni popraviti sve se raspada. Vi ste iz viceva, a ne mi koji smo radili, gradili i odrzavali, a zivjeli smo bolje nego sto ti mozes i zamisliti. Ako smo mi za viceva, onda si ti za karikatura. Moze i za stripova. Citaj Ali Podvalija pa ces se prepoznati kriminalac jedan!! Uh da je Stari tu kako bi vi odrobijali kradju!!!!!
Da je Tito živ, on bi poslao ovog kriminalca na goli otok: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
Hajmo ovce jednu pjesmu za Tita.Dok se Srbija gradila a Beograd cvjetao,vi balje djeci srpska imena nadjevali,pjevali borbene i glavni junaci u vicevima bili.Pa i niste ni zasta drugo nego za vica.
joj kada se sad formira nova vlast, pa ode imunitet joj kad se probaju ufatit noge kad zlatko ispuni svoje obecanje da ce prispitati kriminal u zadnijh 20 godina a dje ce onda bradate spodobe? nema zemlje u kojoj nisu za sr a li dje god odu provesce se ko alzirska grupa joooj panike!!! zato vi ovdje toliko kevcete ha ha ha ha ha kako je mali korak od budzeta do predatora ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
@SARAJLIJA Iza 2gog svj. rata od Drezdena i Berlina nisu ostale dvije cigle jedna na drugoj. U poredjenju sa periodom iza 2gog svj. rata sada bi treble biti negdje 1970-ta, 1972-ga, ili kako se pamte, ZLATNO DOBA. A vec 1960-tih se Njemacka toliko digla da je pocela uvoziti radnu snagu, sve pocistila, popravila i nanovo izgradila. Da reci ces sad da su uzeti krediti, kao sto i jedu, ai u poredjenju s Njemackom, Bosna je dobila vise kredita i pomoci (da ne kazem sadake), samo sto su ti krediti zavrsili kod svetih krava BH politike (Izet..begovica, Ganica ... uostalom pogledajte samo na vrhovima zgrada ko ima heliodrome i koga helikopteri uvijek spremni cekaju). A onda nesto palam00dite! Svabe se digle, Tito izgradio, a vi govorite o bonovima i tackicama koje su imali i Njemacka i Juga par godina iza rata, dok sami dvadeset godina iza ovog rata jos cekate humanitarnu ili sadaku, sta vec prvo dodje!
BOŠNJE JOŠ NISU SVIJESNE , DA IH JE VALTER GRANATIRAO I DRZAO U OPSADI VISE OD 1000 DANA U SARAJEVU TOKOM AGRESIJE...
Tito je izvrsio nacionalizaciju i izgradio zemlju za dvadeset godina, ukljucujuci pruge, struju, fabrike itd. Vi ste POKRALI SVE, ili kako vi volite reci, \"PRIVTIZIRALI\" isto tako tudje i u toku dvadeset godina rasturili zemlju do sarafa! Gdje su nam fabrike, putevi, pruge, bolnice...??? Dalekovodi se raspadaju, vodovod ima skoro 90% gubitaka, redukcije svaki dan, a prema vasim podatcima imamo i oko 70% nepismenih! Pokrali ste vi vise nego Tito i sve to s..j..e.b...a..l...i. Ali nema veze, bitno je da ste nam napravili stotine novih bogomolja u koje idemo po sadaku. Tito vas je opismenio i zato je zIocinac??? Sada 70% nepismenih ide pruzati ruku da dobije sadaku, ali neka, je li? To je sloboda i demokracija na vas nacin! A za desetak godina....pogledajte K..a..b..u...I !!!
@gospodin ...prika moj, gospodin je u duši, ne u novčaniku...mog su pokojnog oca i za titin vakat zvali gospodinom...vozio je ladu i radio za platu...koliko vidim, od tvog \"gospodstva\" ostao je samo žalosni nick...kao tvoja želja da budeš nešto što nisi...
Tito imao svoj voz, a ja svog fiću, a danas mi bivši logoraši, izdajnici koji su za drugog svjetskog rata sarađivali sa okupatorom protiv svoje zemlje i svojeg naroda, pa im za kaznu uzeli sve što su oteli svom narodu, govore o tome kakav je bio Tito. Da je pozivio ne bi se fašisti vratili sa Golog otoka i započeli ovaj rat! Dok je bio živ nisu smjeli, pa su sačekali da umre da pokrenu rat i popljačkaju sve ponovo! Sad sto familija opet ima sve, a drugi jedva spajaju kraj sa krajem. Ja sada nemam vise ni fiću, a i tramvaji nam se raspadaju. Sve se raspada! Briga ove na vlasti. Samo neka je njima dobro i neka nas lažu kako nam je bolje nego prije rata za vrijeme Tita. Lopovi! Boje ga se i mrtvog jer znaju da bi bili u zatvoru da je on tu.