Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mašala, samo me zanima šta će joj pisati u rodnom listu, gdje se rodila ?
Као држава ће писати вјероватно САД, али то не значи да ће аутоматски и држављанство добити. А према УН-у, иначе, беба која се роди у авиону, ако се не може утврдити изнад које земље је прелетао, добија држављанствo државе у којој је регистрованa авио компанија.
Sasvim inteligentno
Moja komsinica je rodila u avionu na putu za Ameriku . Mali dobio besplatne letove od kompanije za citav svijet! Gdje god da putuje ide dzabalesku. I ova beba ce vjerovatno dobiti takve povlastice!
A avionu se slučajno našao liječnik i medicinska sestra, zar to ne budi nikakve sumnje kod teoretičara, cia, mosad itd.. :))))
Ma kaka ba medicinska sestra 8 bar kad je u pitanju kona) , zena rodila cetvero i svako kod kuce sama s coekom :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hmmmm , ja koliko znam trudnice "mogu" uci u avion do 6/7mog mjeseca trudnoce, preko toga kompanija u 99% slucajeva ne prihvata ukrcavanje al haj' Sretno bilo i bericetno
Ne pise da je bila u devetom...
Sad će je oguliti oni .u bolnici ..inače su nemilosrdni ...
.....sad će joj dati neko "leteće" ime garant:))
(V)lasta?!
Gavrana...