Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pola ih na ovim slikama nije ni moralo da se prerusava, i dalje bi bili zombiji...
Treba im Karleusu poslati (without makeup) pa da vide sta je zombii...
nikad nisam konto ovu zombi furku!!!
Šuti buraz meni su ovdje u Bosni strave saljevali kad sam se vratio iz Barselone-nakon što sam bio u kući strave i užasa,ovo toliko realistično izgleda da je za ne povjerovat,mada ovu glupost na ulicama ne podržavam.
Ni zombie ni bilo koju drugu furku, kicosijade besmislenijade.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
left4dead >:O
Čuj svjetski dan zombija? Isto ko kad bi postojao svjetski dan tastature. I ne razumijem kako neka šakica balavaca moze uopste uvrstiti citav svijet u taj "dan zombija". Glupani.
Stupid west
kakvi su to idioti :D
Sad bi Shaun rekao: "Bjez'mo u winchester"
nije bolest sve sto boli
o_O Boze svega,al pameti najvise...
a kod nas nemoras cekati noc vjestica odes u carsiju i vidis curu kojoj kad bi opalio samar utusio bi se cijeli Balkan od silnog pudera i sminke...
Ovi pojedini lice na zombije i bez shminke.
Al-Kaida u posljednje vrijeme ispunjava zelje.. Mogli bi ovi u stvarnosti ovako izgledat.. :P
ko ovo vidja i da je normalan poludjo bi
Naporni su više ovi "nolajfovi" svuda po svijetu...
Jezivo i zastrasujuce glupo.
Mi ovakve face gledamo svaki dan u nasem parlamentu sve zombi do zombija Tihi Zombi,Slucajni Zombi,Mile Zombi,Fahro Zombi itd...
...ovo je prilika da i ružni izađu van!