Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj duše, duše pa zar nisi mogao da nadješ neko interesantnije mjesto da se pojavis ..Grand Slam, Finale Lige Sampiona...Ibiza, salon Ferrarija....dodjela oskara.... :) :)
al' kao da ide u rikverc?!
Neznam Duše moj, kakav si sa internetom..al' pogledaj "The world's 50 most visited tourist attractions"..idi tamo I uzivaj kad si vec duh I mozes djaba da letas po planeti...da sam ja na tvom mjestu sigurno se nebi krio po srusenim rudnicima, napustenim bolnicama...I javnim WC-ima po Rusiji I Kini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Englezi su stvarno neumorni sa duhovima. Kao i Amerikanci sa vanzemaljcima. Svi vanzemaljci dolaze iskljucivo u "redneck states", a svi duhovi provode vrijeme po engleskim zamkovima i rusevinama. I duhovi i vanzemaljci mogu da biraju bilo koje mjesto na ovom svijetu i citavom svemiru, ali ne mogu da odole ljepotama Alabame i memljivim podrumima Engleske.
a četnici se isključivo prikazuju u hagu
Otkad duhovi nose odjeću. Ova silueta je plavkaste boje, i ko da ima haljinu.
tako i ja pošaljem svoju dušu preko ramazana po kafanama i kelerima sa vinom
jana ko tena
Ne kužim taj strah od duhova koji ti i da postoje( u to ne ulazim, svatko ima svoje mišljenje jel) ne mogu ništa kraj toliko živih manijaka oko tebe gdje te svaki tren može netko napasti, silovati, pratiti, ubiti, kraj toliko živih manijaka bojati se nekog duha...svašta..
sjedim na solji, citam ovo, najezio sam se.. jeza.. strava! napokon izadje!
Kapljice koje se vide na snimku, uticu i na ispisan datum i vrijeme, a ne bi trebale... Dakle, dodane su naknadno. Nema sumnje da je i drugi dio videa neka mucka... Uglavnom, fake as fuck!
Para na prmjeni temperature koju vjetar nosi
ko im dozvolio da objave mene???
opet gola hodaš po zamku, prehladti ćeš ženske stvari
jbg mislila da nema nikoga