Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci astronautova djevojka ako ga ikad htjela ostaviti najbezbolnije mu je to saopstiti kad bude na Mjesecu,mislim nije bezbolno ali tada ce ostati frajer
Jeste li znali da pitari nisu 5 godina nista osvojili ??? Kako tuzno za F.K.VIRSLA
odes s kitom u ameriku da jedes kinder jaja ako te ulove i htjednu kaznit ti bjezi na svemir da places :)
Ma ima kinder jaja :) kod Dine u Charlotte $1.50
a jedna od njih mi cura
istina ovo za krave .. znam ja 2 \"krave\" najbolje drugarice bas.
Suzama ne treba gravitacija da se formiraju, nego da klize niz obraze.
Ah gluposti, pa eno kinder jaje kod Hamdije u euromartu $3 komad u po Amerike. I sad da vam vjerujem za sve ostale izmisljotine.
bas kao sto ste napisali \"NEPOTREBNO ZNANJE\" koji q.r.a.c. onda pisete o glupostima
pa valjda je i Krava pisala ,pa ima krave drugarice zna kako su one brizne i da to funkcionise. cuj krave dobre drugarice.
E čuj krava ima najbolju drugaricu!!!!
eee u Bosni niko ne place mi smo svoje isplakali
ako ne moze plakati u svemiru, znaci da vise pisa!
ahahahah, ne mnogu da vjerujem kako jako! :_D smijem se pola minute hahahah
jeste li znali da kad je prvi bosanac opsovao prvu psovku i to davne 1090 godine znaci kad je bosna bila mlada ko moja treba, da su ljudi pored njega odmah to ponovili i da su u roku od nekoliko sekundi stotine njih pocele imitirati tu psovku i taj coek je kasnije postao poznat kao prvi frajer od stare bosne e taj frajer je moj 100-pra dedo.
Nije tacno ovo u vezi Kinder jajeta u USA... Ja svaki drugi-treci I Dan kupujjem svojim curaçao u New Yorku.