Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jestel ikad vidjeli k.u.r.ac dopola usran, od pola cist??? je.b.e.m li ti Sanela m.a.j.ku i ko me navrati..
snjeguljica vaku jela i otrovala se...
Ovako nekako izgleda ova vladajuca koalicija. Bas jedan u milion slucajeva...
Pa ovo moze svako, u cemu je problem? Dok jabuka nije jos pocela sazrijevati (crveniti) pola jabuke obloziti necim neprovidnim, npr alu folijom i rezultat je ovakva \"SDA-SDP\" koalicija.
Morrish je izašao u vrt da nakupi jabuka za svoju \'\'svastiku\'\' i ugledao neobičnu jabuku kako visi sa grane. U ovakvim slučajevima, crvena strana je slađa jer je bila izložena sunčevoj svjetlosti više nego zelena strana. hhahahha pa jel bitno za koga je ubrao?)))) lol
Neko se opet provalio. ako je mogucnost da se ovo desi 1:1000000 onda bi ovakvih jabuka trebalo biti koliko hoces. pa ne uzgoji se 16 jabuka godisnje.
kod mene jedno jaje normalno drugo plavo... naucnici smatraju da je to fenomen.. (medjutim meni zena htjeda odgristi ovo lijevo, al nije uspijela pa ostalo plavo)
postoji rijec koja se zove kalem... c c c
Samo u sniježani i 7 patuljaka, i kod vas obrađena u foto spopu
U mene mi kod nane vake redovno sazrijevaju!
SDA-SDP koalicija
ovo je totalna dezinformacija na strani gdje je zelena jaabuka ona brze raste zato sto nema sunca i jabuka nikako nebi mogla biti pravilna
NEKO JE ZAHEFTO U CEM UJE PROBLEM ?
samo vi mene pustite u labs i svaka če biti ovakva ....čuj slučano ....malo sutra
photoshop
Ofarbo je levat...
igrao se kloniranja