Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Bezose jel te stid. Znas li da u Africi svake minute prodje 60 sekundi? Ma fuj si...
sere mi se od te price o africi i gladnima. saljes li ti pomoc, onoliko koliko mozes? saljes kyrac. kako bi im on to trebo pomoc? da im kupi po sendvic?
ovaj komentar je bio komican.... ali je sada urnebesan, zahvaljunuci kontrabass-u :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I Bezos pomahnit‘o 🙈
Ne može biti luđi od nas ...nikako ;-))
@zmajček 😘💝 ... malo jeste, al‘ tu smo negdje u pet dekić ... nego dej mi reci prognozu puteva i zračne linije/ providnost u našem kraju... moze se saonicama ili zaprega? 😉 ... pozdrav komšiluku moj cijenjeni 🤗😘
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da bi bio red da se Bezos i njemu slični milijarderi ubuduće prvo obrate auditorijumu sa Balkana i pitaju na šta bi i da li bi bilo pametno potrošiti novac na određene stvari.
Da mi je znati kako mu je ovo palo napamet. Od svih stvari na dunjaluku na što možeš potrošiti 42 miliona nečega, njemu pade napamet sat.
Cuj budala, upravljali bi tudjim parama,sto vas boli djon sta ce covjek raditi svojim parama. Niko nije natjero nikoga da radi za njega,kome se nesvidja moze napustiti iste minute i traziti sebi drugi posao. Po vasem covjek bi trebao raditi citav zivot i samo djeliti humanitarnu,ako sebi da malo oduska tu su odmah komentari ovakvih sadrzaja. Siguran sam da je dao vise para u humanitarne svrhe nego sav Balkan sto je dao kako je nastao. Sta reci na ovakve komentare.
Bezos je ostao na zemlji za razliku od Muska. Ipak, mogli su makar dio donirati za siromasne i gladne po cijelom svijetu.
nista gluplje nisam procitao odavno
ma ovo ce biti za 1000 godina turisticka atrakcija ko piramide u Visokom
možda mnogi neće u ovaj sat vjerovati kao što ni semiru ne vjeruju
E moj Bezose,svrbe te pare haman
neka ljudi vide kako vrijeme ide a oni stoje u mjestu kao kamenje