Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saleme ,Saleme mac mac :) ma kakve crne mačke , kakvi bakrači i nesreće .... treba se bojati i paziti se ljudi s crnom dušom , a ne mačaka .....
najbolja maca uz Garfilda sa malih ekrana hahaha
Petak 13, dan kao i svaki drugi dan. :-) Prosuta so znaci da cete je morati ocistiti. Ispod ljestvi ne prolazite ni pod razno, mogle bi pasti, pa i taj belaj. Ni slucajno se nemojte sminkati na razbijenom ogledalu ,jer bi nekog mogli prepasti. Hljeb ne drzite naopacke, jer je puno lakse kad stoji kako treba. Potkovica kao donosi srecu, hajde ko da je bitno je li naopacke postavljena. :P Pa ko jos obucu stavlja na sto, e da mi je znati. Kaktus ne poklanjajte nekom ko vas mrzi, jer bi vas mogao zamrziti jos vise kad se slucajno ubode. hahah za sapun sve jasno, no comment. ;-) Sta bi trebalo da znaci ovo, bijeda voli drustvo? Prolivena kafa u tanjiricu, dobitak, obavezno malo u dzep stavite. Ako torbu ne drzite kako treba, pogotovo u javnom gradskom prevezu, necete imati ni novca ni novcanika. Viljuska kad pada na pod, obavezno pazite noge.
Uf, gladan gost :D
Monika nađi sebi posao i ne smaraj.
Ja jedino ovo sa hljebom, ne znam, naučio se da je grehota onako hljeb ostavljati :D
ako padene sapun istusiras se be sapuna
Joj Mace jest slatka,mac,mac,mac dodji mac,mac--
pravo lijepe plocice na stolu..
sto nije fotografisala svoju crnu dlakavicu
nasmija me remzijas
...svijet j ečudno mjesto, nit valja bit crn čoek, nit crna mačka...jedino su vranci na cijeni...